Gecertificeerde Baby Spa in Barendrecht | Baby Spa Goud
Over Babyspa Goud

Over Baby Spa Goud

Barendrecht

WIE ZIJN WIJ?

Wij, Aayk en Romy zijn sinds 1 Juni trotse eigenaren van baby spa Goud. Wij zijn 23 januari ouders geworden van ons zoontje Mason. Tijdens de zwangerschap zijn we ons gaan verdiepen in de baby spa. Om ons heen hoorde en zagen we veel positieve reacties. Hierdoor zagen we een mooie kans om een eigen baby spa op te richten. Mason was voor ons een heel mooi voorbeeld tijdens het floaten en de ontspanning die het met zich mee bracht op dat moment en op de avond/nacht erna. Doordat hij kon ontspannen werden de fysieke ongemakken een stuk minder.


Missie

Wij geloven erin dat een spa moment de band kan versterken tussen ouder en baby. Juist door het persoonsgerichte contact waar wij voor gaan proberen wij een huiselijk en laagdrempelige spa te zijn voor iedereen! Onze missie is dan ook baby's en hun ouders een herinneringwaardig moment te geven. Waar rust en ontspanning centraal staat.

Gecertificeerde Baby Spa

Romy heeft met haar opleiding Kraamzorg en haar ervaring hierin al een hoop baby's en ouders ondersteunt tijdens de eerste periode. Hierdoor weten we dat iedere baby anders is en andere behoefte heeft. Tijdens onze sessies luisteren en kijken we ook aandachtig naar de behoefte van de baby. Ook zijn we gecertificeerd in het geven en uitleggen van de shantala massages, hierdoor kunnen we deskundig advies geven over hoe deze speciaal op baby's gerichte massage in zijn werk gaat. 


Baby spa Goud is er voor baby's vanaf 14 dagen tot 12 maanden oud. U kunt bij ons rekenen op deskundige en professionele begeleiding. Er is voor de deur gratis parkeergelegenheid. 


Wat ons uniek maakt

Wij bieden 2 baden aan die van elkaar gescheiden zijn zodat de privacy van uw kindje gewaarborgd wordt. De andere 2 baden staan naast elkaar voor een eventuele baby date.  Bij elk bad hebben wij een privé commode staan met volledige uitrusting die nodig is voor tijdens en na het floaten. Het enige wat u mee hoeft te nemen is voeding.


Na het floaten kunt u gebruik maken van de Shantala massage. U krijgt van ons persoonlijke uitleg en begeleiding tijdens de massage. Bij de massage bieden wij oliën aan die geen toevoegingen of allergenen bevatten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor baby's.  Doordat wij hebben gekozen voor een rustige setting kunnen we de baby's en ouders de rust, persoonlijke aandacht en veiligheid bieden. Na openingstijd zijn wij op afspraak open. Zie voor de tarieven de prijslijst. 


De ouders/verzorgers die bij de behandeling aanwezig zijn bieden wij een kopje koffie, kop thee of een smoothie naar keuze aan.

Uw baby zal bij baby spa Goud volledig kunnen ontspannen en genieten! 


Pretecho Goud

Sinds 2022 kun je ook bij ons terecht om pretecho's te laten maken. Prachtige foto's in 2D, 3D en 4D. Met de nieuwste apparatuur kunnen we ook het geslacht bepalen van je baby. Wil je meer weten? Kijk dan op: pretechogoud.nl.