Vragen over baby floating & babymassage | Baby Spa Goud

Veelgestelde vragen

kan ik bij jullie voor de deur parkeren?

Het is bij ons mogelijk om voor de deur te parkeren! Bovenop de dijk zijn voldoende parkeerplaatsen om je auto te parkeren. Er staan wel bordjes dat het invalide parkeerplaatsen zijn. Echter zijn dit enkel invalide parkeerplaatsen op zon en feestdagen tussen 9:00-12:00 en 17:00-20:00. Buiten deze tijden kun je dus gerust op deze vakken parkeren.

Wat moet ik zelf meenemen?

Wij hebben aan zoveel mogelijk proberen te denken! Wat wij voor ieder bezoek klaar hebben liggen is: Een badcape, hydrofiele doek, zwembroekje, zwemluier, billen doekjes, luiertje en een fijne huidolie om na het floaten je kindje lekker mee in te smeren. In het geval dat de massage is bijgeboekt zorgen wij uiteraard ook voor de massage olie! Mocht je een eigen zwembroekje of olie willen gebruiken dan is dit geen enkel probleem.

Wat gebeurd er als ik te laat kom?

Te laat komen is natuurlijk nooit leuk. Maar we snappen heel goed dat het thuis soms net even kan tegenzitten of dat het verkeer niet mee werkt.

Zorg daarom altijd dat je tijdig van huis vertrekt. Bij ons geldt dan ook "Liever te vroeg dan te laat". Mocht het toch gebeuren dat jullie iets later zijn, bel dan even naar ons en dan gaan wij samen met jullie kijken of het nog in de agenda past!

Mag mijn kinderwagen of autostoel mee naar binnen?

Uiteraard mag je de kinderwagen of autostoel mee nemen naar binnen! We zoeken dan samen naar een geschikt plekje in de spa waar we deze kunnen parkeren zodat het niemand hindert.

Mag ik zelf mijn Kindje in bad doen?

Bij baby spa Goud mag je uiteraard zelf je kindje in bad doen. Dit gebeurd dan altijd onder begeleiding en we kunnen het ook van jullie overnemen als jullie dat prettiger vinden. Doordat we meer tijd en ruimte hebben tijdens onze sessies, hebben we de tijd om iedereen geheel persoonlijk te begeleiden met het in bad zetten van jullie kindje.