Shantala babymassage | Lichaamsmassage voor baby's | Baby Spa Goud

shantala babymassage

waar uw baby vollop kan genieten en ontspannen!

Gecertificeerde baby massage

Shantala babymassage

Shantala is een totale lichaamsmassage voor baby’s en komt oorspronkelijk uit India. Deze massage techniek is een ritmische ontspanningsmassage op een respectvolle en liefdevolle manier waarbij je contact hebt met je baby. Een massage waarbij je goed kijk naar de lichaamstaal van je baby en hier je massage op aanpast. 


Daarom kom je naar Baby Spa Goud:

  • Gecertificeerd tot het geven van Shantala babymassages 
  • Een warm welkom en tijd voor koffie, thee of smoothie van de dag
  • Onder begeleiding voer je zelf de massage uit
  • Versterkt de band met je baby
  • Ook als arrangement met babyfloating


Shantala babymassage voor het hele lichaam

Massage voor het hele lichaam

Heerlijke massage voor je baby! Baby spa Goud is gecertificeerd tot het geven van de Shantala babymassage techniek. De massage draagt bij aan het versterken van de band tussen baby en ouders. Ook verlicht het de darmkrampjes, veel huilen en zorgt het voor de ontspanning van het lijfje. De Shantala massage is een massage voor het gehele lichaam. 


Naast deze voordelen is de massage ook goed voor de spierontwikkeling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en stimuleert de zintuigen.

Voelend aanraken is belangrijk voor het contact

Voelend aanraken

Het is belangrijk om tijdens de massage te letten op het tempo waarin je masseert. Je baby heeft de tijd nodig om alle prikkels te verwerken en te registreren. Als het tempo te hoog is kan je baby sneller overprikkeld raken. Bij Shantala massage spreken we over ‘voelend aanraken’. Het gaat om de volle aandacht die je hebt voor je baby en jezelf. Dit komt de geestelijke en emotionele ontwikkeling ten goede en versterkt de band. 

Baby floating

Versterk de band met je baby

Heerlijke massage voor je baby! Baby spa Goud is gecertificeerd tot het geven van de Shantala babymassage techniek. De massage draagt bij aan het versterken van de band tussen baby en ouders. Ook verlicht het de darmkrampjes, veel huilen en zorgt het voor de ontspanning van het lijfje. De Shantala massage is een massage voor het gehele lichaam. 

Zelf de massage uitvoeren

Doordat de massage wordt voorgedaan door medewerkers van Baby spa Goud, voeren ouders zelf de massage uit op hun baby. De babymassage versterkt de band tussen jou en je baby. Ook zorgt het ervoor dat je baby zich kan ontspannen. Door de liefdevolle aanrakingen en het lichamelijke contact ervaart je baby de geborgenheid. 
Shantala babymassage met etherische olie

Etherische of ARGAn olie

Wij geven de klant de keuze of ze willen masseren met etherische olie of met argan olie. Beide oliën zijn volledig veilig te gebruiken voor baby’s. 

  

Etherische olie

Deze olie bestaat uit buitengewoon complexe en krachtige natuurlijke stoffen die we in het plantenrijk vinden. Ze worden beschouwd als ‘de ziel van de planten’. Ze hebben positieve eigenschappen voor lichaam, geest en ziel. Wij werken alleen met 100% natuurzuivere etherische oliën van hoge kwaliteit, waarvan bekend is dat de winning geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en de natuur. 

  

Argan olie

Deze olie bestaat uit 100% pure, natuurlijke en organische arganolie. Het is volledig veilig te gebruiken op alle huidtypen. De olie is afkomstig vanuit Marokko.

Argan pure bevat verschillende voedingselementen die bekend staan om hun verfrissende eigenschappen, waaronder vitamine E, squaleen, carotenen en vetzuren die de huid voeden en verbeteren.